Tornar a volar. Remodelació d'una gàbia de vol per a rehabilitar aus accidentades.

Tags: 8ª Convocatoria


Este proyecto tiene
VOTA ESTE PROYECTO

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre necessita unes instal·lacions en condicions per a rehabilitar els animals que li arriben. Una de molt important és una gàbia prou gran on els ocells en recuperació puguin posar-se a punt per a tornar a volar i caçar per a ser alliberats amb garanties de supervivència. Aquest projecte pretén poder costejar la recuperació d'una gàbia de vol.

Web » Facebook » Twitter »


El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca va néixer com una demanda social i ambiental, per a poder atendre els animals accidentats que la gent anava trobant. Actualment recull uns 300 animals amb necessitat d'assistència veterinària anualment. Molts són ocells que, després de la seva intervenció veterinària, necessiten d'un període de rehabilitació en una gàbia de vol. Aquesta els possibilita exercitar-se i aconseguir el to muscular idoni per a tornar a la llibertat. També dóna un espai on poder saber si aquest animal pot caçar per si mateix i és idoni tornar-lo a la llibertat.

Aquestes instal·lacions són imprescindibles en el Centre de Recuperació. A hores d'ara tenim inhabilitada una gàbia de vol, degut al deteriorament dels materials pel pas del temps. La gàbia de vol es rehabilitarà amb l'ajuda dels voluntaris del centre. El centre pot funcionar perquè un bon grup de persones voluntàries hi dediquen el seu temps, però mantenir les instal·lacions en condicions també és bàsic per l'èxit de la nostra feina. I açò requereix finançament. Gràcies a l'ajuda del club Bonacompra serà possible comprar els materials per la gàbia de vol i organitzar les jornades de voluntariat per rehabilitar-la.

  • Entidad: GOB MENORCA
  • Beneficiarios: Fauna silvestre de Menorca i oluntaris ambientals
  • Presupuesto: 1.812 €